Dirty Old Town: Vertaling en tekst - The Pogues

De vertaling van Dirty Old Town - The Pogues in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Dirty Old Town - The Pogues in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Dirty Old Town

The Pogues heeft een nieuwe liedje getiteld 'Dirty Old Town' afkomstig van het album 'Rum Sodomy & the Lash' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Dirty Old Town

Andere albums van The Pogues

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als If I Should Fall from Grace with God onthouden.

Audio en Video Dirty Old Town
van The Pogues

Liedtekst Dirty Old Town
van The Pogues

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Dirty Old Town bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Dirty Old Town" is geschreven door Ewan MacColl. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van The Pogues

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week