Santiana: Vertaling en tekst - The Longest Johns

De vertaling van Santiana - The Longest Johns in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Santiana - The Longest Johns in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Santiana

Santiana is de nieuwe single vanThe Longest Johns afkomstig van het album 'Between Wind and Water'.

Dit is de lijst van de 12 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van The Longest Johns

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Cures What Ails Ya / Bones in the Ocean / Written in Salt onthouden.

Audio en Video Santiana
van The Longest Johns

Liedtekst Santiana
van The Longest Johns

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Santiana bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Santiana" is geschreven door Traditional. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.