Without You: Vertaling en tekst - The Kid Laroi

De vertaling van Without You - The Kid Laroi in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Without You - The Kid Laroi in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Without You

The Kid Laroi heeft een nieuwe liedje getiteld 'Without You' afkomstig van het album 'F*CK LOVE (SAVAGE)' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • WITHOUT YOU
  • SO DONE

Andere albums van The Kid LAROI

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Spotify Singles.

Audio en Video Without You
van The Kid Laroi

Liedtekst Without You
van The Kid Laroi

De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Without You bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Without You" is geschreven door Omer Fedi, Billy Walsh, The Kid LAROI e Blake Slatkin. Het label is "Columbia Records e Grade A Productions". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van The Kid Laroi

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week