Shot For Me: Vertaling en tekst - The Kid Laroi

De vertaling van Shot For Me - The Kid Laroi in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Shot For Me - The Kid Laroi in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Shot For Me

We presenteren de tekst en de vertaling van Shot For Me, een nieuw lied gecreëerd door The Kid Laroi afkomstig van het album 'Spotify Singles'

Dit is de lijst van de 2 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Audio en Video Shot For Me
van The Kid Laroi

Liedtekst Shot For Me
van The Kid Laroi

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Shot For Me bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Shot For Me" is geschreven door 40, Tyrone Armstrong, Rainer Millar Blanchaer, Drake, Brian Alexander Morgan, The Weeknd e Ray Anthony Smith. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van The Kid Laroi

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week