Renegade: Vertaling en tekst - Styx

De vertaling van Renegade - Styx in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Renegade - Styx in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Renegade

We presenteren de tekst en de vertaling van Renegade, een nieuw lied gecreëerd door Styx afkomstig van het album 'Pieces of Eight'

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:
  • Renegade
  • Sing for the Day

Andere albums van Styx

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Kilroy Was Here / Paradise Theatre / The Grand Illusion / Edge of the Century onthouden.

Audio en Video Renegade
van Styx

Liedtekst Renegade
van Styx

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Renegade hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Renegade" is geschreven door Tommy Shaw. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.