Homeward Bound: Vertaling en tekst - Simon & Garfunkel

De vertaling van Homeward Bound - Simon & Garfunkel in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Homeward Bound - Simon & Garfunkel in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Homeward Bound

Homeward Bound is de nieuwe single vanSimon & Garfunkel afkomstig van het album 'Parsley, Sage, Rosemary and Thyme' gepubliceerd Zondag 9 Juli 2023.

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Simon & Garfunkel

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Graduate / Wednesday Morning, 3 A.M. / Sounds of Silence / Bridge Over Troubled Water.

Audio en Video Homeward Bound
van Simon & Garfunkel

Liedtekst Homeward Bound
van Simon & Garfunkel

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Homeward Bound hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Homeward Bound" is geschreven door Paul Simon. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Simon & Garfunkel

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week