Cecilia: Vertaling en tekst - Simon & Garfunkel

De vertaling van Cecilia - Simon & Garfunkel in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Cecilia - Simon & Garfunkel in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Cecilia

We presenteren de tekst en de vertaling van Cecilia, een nieuw lied gecreëerd door Simon & Garfunkel afkomstig van het album 'Bridge Over Troubled Water' gepubliceerd Zaterdag 1 Mei 2021

De 12 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Simon & Garfunkel

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Graduate / Wednesday Morning, 3 A.M. / Sounds of Silence / Parsley, Sage, Rosemary and Thyme.

Audio en Video Cecilia
van Simon & Garfunkel

Liedtekst Cecilia
van Simon & Garfunkel

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Cecilia bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Cecilia" is geschreven door Art Garfunkel, Paul Simon e Roy Halee. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Simon & Garfunkel

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week