Mrs. Robinson: Vertaling en tekst - Simon & Garfunkel

De vertaling van Mrs. Robinson - Simon & Garfunkel in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Mrs. Robinson - Simon & Garfunkel in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Mrs. Robinson

Simon & Garfunkel heeft een nieuwe liedje getiteld 'Mrs. Robinson' afkomstig van het album 'The Graduate' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 11 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • The Sound of Silence
  • Mrs. Robinson

Andere albums van Simon & Garfunkel

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Wednesday Morning, 3 A.M. / Sounds of Silence / Bridge Over Troubled Water / Parsley, Sage, Rosemary and Thyme onthouden.

Audio en Video Mrs. Robinson
van Simon & Garfunkel

Liedtekst Mrs. Robinson
van Simon & Garfunkel

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Mrs. Robinson bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Mrs. Robinson" is geschreven door Paul Simon. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Simon & Garfunkel

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week