Deja Vu: Vertaling en tekst - Scarlet Pleasure

De vertaling van Deja Vu - Scarlet Pleasure in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Deja Vu - Scarlet Pleasure in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Deja Vu

Scarlet Pleasure heeft een nieuwe liedje getiteld 'Deja Vu' afkomstig van het album 'Limbo/Lagune' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 10 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Deja Vu

Andere albums van Scarlet Pleasure

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Garden onthouden.

Audio en Video Deja Vu
van Scarlet Pleasure

Liedtekst Deja Vu
van Scarlet Pleasure

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Deja Vu bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Deja Vu" is geschreven door Joachim Dencker, Alexander Malone e Emil Goll. Het label is "Copenhagen Records e Rdh4dads". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Scarlet Pleasure

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week