Immer Wie Immer: Vertaling en tekst - Sasha

De vertaling van Immer Wie Immer - Sasha in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Immer Wie Immer - Sasha in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Immer Wie Immer

We presenteren de tekst en de vertaling van Immer Wie Immer, een nieuw lied gecreëerd door Sasha afkomstig van het album 'Schlüsselkind' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021

Dit is de lijst van de 10 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Audio en Video Immer Wie Immer
van Sasha

Liedtekst Immer Wie Immer
van Sasha

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Immer Wie Immer bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Immer Wie Immer" is geschreven door Robin Grubert, Klaas Heufer-Umlauf, Beatgees, Alexander u201eAliu201c Zuckowski e Sasha. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.