Leben Danach: Vertaling en tekst - Sasha

De vertaling van Leben Danach - Sasha in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Leben Danach - Sasha in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Leben Danach

Sasha heeft een nieuwe liedje getiteld 'Leben Danach' afkomstig van het album 'Schlüsselkind' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 10 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Audio en Video Leben Danach
van Sasha

Liedtekst Leben Danach
van Sasha

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Leben Danach bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Leben Danach" is geschreven door Alexander u201eAliu201c Zuckowski, Martin Fliegenschmidt, Sasha e David Ju00fcrgens. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.