Wish You Were Here : Vertaling en tekst - Roger Waters

De vertaling van Wish You Were Here - Roger Waters in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Wish You Were Here - Roger Waters in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Wish You Were Here

Roger Waters heeft een nieuwe liedje getiteld 'Wish You Were Here ' afkomstig van het album 'In the Flesh Live' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Money

Andere albums van Roger Waters

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The Wall - Live in Berlin / Radio K.A.O.S / Amused to Death / Is This The Life We Really Want? / The Pros and Cons of Hitch Hiking onthouden.

Audio en Video Wish You Were Here
van Roger Waters

Liedtekst Wish You Were Here
van Roger Waters

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Wish You Were Here bevatten.

KREDIETEN

laatste vertalingen en teksten van Roger Waters

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week