Breathe : Vertaling en tekst - Roger Waters

De vertaling van Breathe - Roger Waters in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Breathe - Roger Waters in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Breathe

We presenteren de tekst en de vertaling van Breathe , een nieuw lied gecreëerd door Roger Waters afkomstig van het album 'In the Flesh Live' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Set the Controls for the Heart of the Sun

Andere albums van Roger Waters

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Wall - Live in Berlin / Radio K.A.O.S / Amused to Death / Is This The Life We Really Want? / The Pros and Cons of Hitch Hiking.

Audio en Video Breathe
van Roger Waters

Liedtekst Breathe
van Roger Waters

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Breathe bevatten.

KREDIETEN

laatste vertalingen en teksten van Roger Waters

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week