It’s A Miracle: Vertaling en tekst - Roger Waters

De vertaling van It’s A Miracle - Roger Waters in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van It’s A Miracle - Roger Waters in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

It’s A Miracle

Roger Waters heeft een nieuwe liedje getiteld 'It’s A Miracle' afkomstig van het album 'Amused to Death' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Roger Waters

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Wall - Live in Berlin / In the Flesh Live / Radio K.A.O.S / Is This The Life We Really Want? / The Pros and Cons of Hitch Hiking.

Audio en Video It’s A Miracle
van Roger Waters

Liedtekst It’s A Miracle
van Roger Waters

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van It’s A Miracle bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "It’s A Miracle" is geschreven door Roger Waters. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Roger Waters

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week