Amused To Death: Vertaling en tekst - Roger Waters

De vertaling van Amused To Death - Roger Waters in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Amused To Death - Roger Waters in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Amused To Death

Roger Waters heeft een nieuwe liedje getiteld 'Amused To Death' afkomstig van het album 'Amused to Death' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 11 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Roger Waters

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als The Wall - Live in Berlin / In the Flesh Live / Radio K.A.O.S / Is This The Life We Really Want? / The Pros and Cons of Hitch Hiking onthouden.

Audio en Video Amused To Death
van Roger Waters

Liedtekst Amused To Death
van Roger Waters

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Amused To Death bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Amused To Death" is geschreven door Roger Waters. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Roger Waters

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week