Money : Vertaling en tekst - Roger Waters

De vertaling van Money - Roger Waters in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Money - Roger Waters in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Money

Money is de nieuwe single vanRoger Waters afkomstig van het album 'In the Flesh Live' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Set the Controls for the Heart of the Sun
  • Money

Andere albums van Roger Waters

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Wall - Live in Berlin / Radio K.A.O.S / Amused to Death / Is This The Life We Really Want? / The Pros and Cons of Hitch Hiking.

Audio en Video Money
van Roger Waters

Liedtekst Money
van Roger Waters

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Money bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Money " is geschreven door Roger Waters. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Roger Waters

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week