Sou Eu: Vertaling en tekst - Ludmilla

De vertaling van Sou Eu - Ludmilla in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Sou Eu - Ludmilla in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Sou Eu

We presenteren de tekst en de vertaling van Sou Eu, een nieuw lied gecreëerd door Ludmilla afkomstig van het album 'A Danada Sou Eu' gepubliceerd Dinsdag 4 Mei 2021

Dit is de lijst van de 13 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Tipo Crazy

Andere albums van Ludmilla

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Hello Mundo (Ao Vivo) / Hoje / Numanice.

Audio en Video Sou Eu
van Ludmilla

Liedtekst Sou Eu
van Ludmilla

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Sou Eu bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Sou Eu" is geschreven door Jefferson Junior, Mu00e3ozinha, Umberto Tavares e Ludmilla. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Ludmilla

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week