Øde Ø: Vertaling en tekst - Rasmus Seebach

De vertaling van Øde Ø - Rasmus Seebach in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Øde Ø - Rasmus Seebach in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Øde Ø

Rasmus Seebach heeft een nieuwe liedje getiteld 'Øde Ø' afkomstig van het album 'Ingen Kan Love Dig I Morgen' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 9 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Rasmus Seebach

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Mer’ End Kærlighed / Tak For Turen / Rasmus Seebach / Før Vi Mødte Dig / Verden Ka’ Vente onthouden.

Audio en Video Øde Ø
van Rasmus Seebach

Liedtekst Øde Ø
van Rasmus Seebach

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Øde Ø hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Øde Ø" is geschreven door Nicolai Seebach, Ankerstjerne, Peter Wallevik, Rasmus Seebach e Daniel Davidsen. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Rasmus Seebach

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week