Put Your Head On My Shoulder: Vertaling en tekst - Paul Anka

De vertaling van Put Your Head On My Shoulder - Paul Anka in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Put Your Head On My Shoulder - Paul Anka in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Put Your Head On My Shoulder

We presenteren de tekst en de vertaling van Put Your Head On My Shoulder, een nieuw lied gecreëerd door Paul Anka afkomstig van het album 'Diana (Paul Anka Sings His Greatest Hits)' gepubliceerd Zaterdag 8 Juli 2023

Dit is de lijst van de 14 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Put Your Head On My Shoulder
  • Adam and Eve

Andere albums van Paul Anka

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Paul Anka Sings His Big 15 / Rock Swings / Anka onthouden.

Audio en Video Put Your Head On My Shoulder
van Paul Anka

Liedtekst Put Your Head On My Shoulder
van Paul Anka

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Put Your Head On My Shoulder bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Put Your Head On My Shoulder" is geschreven door Paul Anka. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.