Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene': Vertaling in Nederlands en tekst - Outside The Lines With Rap Genius

De vertaling van Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene' - Outside The Lines With Rap Genius in Nederlands en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene' - Outside The Lines With Rap Genius in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Liedtekst Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene'
van Outside The Lines With Rap Genius

Lance Scott Walker: In Houston, they don't care. And so, you know, you gotta take that tact with the book also - in Houston they don't really care how they fit into the greater rap narrative. As far as the overall global rap scene, they just don't care. It's their scene and it's their world, it's their economy, and so I didn't really look at it from that angle but I think it helped to not be somebody who was always around. And you know, I did a lot of my work from the phone. I'd do a lot of work where I would come down and meet people and we'd hang out and everything and then we'd reconnect. It helped to have some distance in that relationship I think

Vertaling in Nederlands van de liedje
Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene' van Outside The Lines With Rap Genius

Lance Scott Walker: In Houston, het kan ze niet schelen. En dus, weet je, je moet nemen dat tact met het boek ook in Houston ze niet echt schelen hoe ze passen in het grotere rap verhaal. Wat de totale wereldwijde rap scene, ze gewoon niet schelen. Het is hun scène en het is hun wereld, hun economie, en dus ben ik ook niet echt te kijken naar het uit die hoek, maar ik denk dat het hielp niet iemand die altijd in de buurt. En weet je, ik heb veel van mijn werk van de telefoon. Ik had niet veel werk waar ik zou naar beneden komen en mensen te ontmoeten en we zouden hangen en alles en dan zouden we het opnieuw. Het hielp om wat afstand in de relatie denk ik

Verbeter deze vertaling

Door gebrek aan tijd en mensen, worden er veel vertalingen gemaakt met de automatische vertaler.
We weten dat dit niet de beste is, maar het is genoeg om het duidelijk te maken aan degenen die ons bezoeken. van het liedje.
Met uw hulp en die van de andere bezoekers kunnen we van deze site een referentie maken voor de vertalingen van liedjes.
U wilt uw bijdrage aan het nummer geven Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene' We zijn gelukkig!

Outside The Lines With Rap Genius

Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene': vertaling en teks - Outside The Lines With Rap Genius
De ruimte voor aantekeningen fragmenten van onze veelgeprezen podcast. Bezoek deze pagina voor achtergrond informatie, song-en videoclips, en meer!

Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene'

Outside The Lines With Rap Genius heeft een nieuwe liedje getiteld 'Otl 59: Lance Scott Walker Excerpt #1 'the Houston Rap Scene'' afkomstig van het album '' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Andere albums van Outside The Lines With Rap Genius

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: OTL 59: Lance Scott Walker / OTL 48: T.M. Wolf.

laatste vertalingen en teksten van Outside The Lines With Rap Genius

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week

Tot nu toe heb je
153
vertalingen van liedjes verbeterd
Bedankt!