Alive: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Alive - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Alive - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Alive

We presenteren de tekst en de vertaling van Alive, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'Midnight Memories' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Alive
van One Direction

Liedtekst Alive
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Alive hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Alive" is geschreven door Jamie Scott, John Ryan, Louis Tomlinson e Julian Bunetta. Het label is "Syco Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week