Why Don't We Go There?: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Why Don't We Go There? - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Why Don't We Go There? - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Why Don't We Go There?

We presenteren de tekst en de vertaling van Why Don't We Go There?, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'Midnight Memories' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Why Don't We Go There?
van One Direction

Liedtekst Why Don't We Go There?
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Why Don't We Go There? hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Why Don't We Go There?" is geschreven door Steve Robson, Louis Tomlinson, Wayne Hector e Claude Kelly. Het label is "Syco Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week