Better Than Words: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Better Than Words - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Better Than Words - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Better Than Words

Better Than Words is de nieuwe single vanOne Direction afkomstig van het album 'Midnight Memories' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Better Than Words
van One Direction

Liedtekst Better Than Words
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Better Than Words hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Better Than Words" is geschreven door Jamie Scott, Liam Payne, John Ryan, Louis Tomlinson e Julian Bunetta. Het label is "Syco Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week