Little White Lies: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Little White Lies - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Little White Lies - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Little White Lies

Little White Lies is de nieuwe single vanOne Direction afkomstig van het album 'Midnight Memories' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Little White Lies
van One Direction

Liedtekst Little White Lies
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Little White Lies bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Little White Lies" is geschreven door Liam Payne, Louis Tomlinson, Ed Drewett, John Ryan, Wayne Hector e Julian Bunetta. Het label is "Syco Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week