Act My Age: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Act My Age - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Act My Age - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Act My Age

We presenteren de tekst en de vertaling van Act My Age, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'FOUR' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Act My Age
van One Direction

Liedtekst Act My Age
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Act My Age bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Act My Age" is geschreven door Ed Drewett, Julian Bunetta e John Ryan. Het label is "Syco Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week