Change Your Ticket: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Change Your Ticket - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Change Your Ticket - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Change Your Ticket

We presenteren de tekst en de vertaling van Change Your Ticket, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'FOUR' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Change Your Ticket
van One Direction

Liedtekst Change Your Ticket
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Change Your Ticket bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Change Your Ticket" is geschreven door Liam Payne, Sam Martin, John Ryan, Niall Horan, Julian Bunetta, Harry Styles, ZAYN e Louis Tomlinson. Het label is "Syco Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week