Fool's Gold: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Fool's Gold - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Fool's Gold - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Fool's Gold

We presenteren de tekst en de vertaling van Fool's Gold, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'FOUR' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Fool's Gold
van One Direction

Liedtekst Fool's Gold
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Fool's Gold bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Fool's Gold" is geschreven door Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson, MoZella, ZAYN e Jamie Scott. Het label is "Syco Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week