Girl Almighty: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Girl Almighty - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Girl Almighty - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Girl Almighty

Girl Almighty is de nieuwe single vanOne Direction afkomstig van het album 'FOUR' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Girl Almighty
van One Direction

Liedtekst Girl Almighty
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Girl Almighty hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Girl Almighty" is geschreven door Julian Bunetta, John Ryan e S. Pages Mehner. Het label is "Syco Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week