Ready To Run: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Ready To Run - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Ready To Run - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Ready To Run

Ready To Run is de nieuwe single vanOne Direction afkomstig van het album 'FOUR' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Ready To Run
van One Direction

Liedtekst Ready To Run
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Ready To Run bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Ready To Run" is geschreven door John Ryan, Julian Bunetta, Louis Tomlinson, Liam Payne e Jamie Scott. Het label is "Syco Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week