Steal My Girl: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Steal My Girl - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Steal My Girl - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Steal My Girl

We presenteren de tekst en de vertaling van Steal My Girl, een nieuw lied gecreëerd door One Direction afkomstig van het album 'FOUR' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Made in the A.M. / Midnight Memories / Up All Night / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Steal My Girl
van One Direction

Liedtekst Steal My Girl
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Steal My Girl hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Steal My Girl" is geschreven door Louis Tomlinson, John Ryan, Ed Drewett, Julian Bunetta, Wayne Hector e Liam Payne. Het label is "Syco Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week