A.m.: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van A.m. - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van A.m. - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

A.m.

One Direction heeft een nieuwe liedje getiteld 'A.m.' afkomstig van het album 'Made in the A.M.' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Midnight Memories / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video A.m.
van One Direction

Liedtekst A.m.
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer A.m. hosten.

KREDIETEN

Het nummer "A.m." is geschreven door John Ryan, Harry Styles, Ed Drewett, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan, Wayne Hector e Julian Bunetta. Het label is "Syco Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week