Walking In The Wind: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Walking In The Wind - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Walking In The Wind - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Walking In The Wind

Walking In The Wind is de nieuwe single vanOne Direction afkomstig van het album 'Made in the A.M.' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Midnight Memories / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single onthouden.

Audio en Video Walking In The Wind
van One Direction

Liedtekst Walking In The Wind
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Walking In The Wind bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Walking In The Wind" is geschreven door Julian Bunetta, Harry Styles, John Ryan e Jamie Scott. Het label is "Syco Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week