What A Feeling: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van What A Feeling - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van What A Feeling - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

What A Feeling

One Direction heeft een nieuwe liedje getiteld 'What A Feeling' afkomstig van het album 'Made in the A.M.' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Midnight Memories / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video What A Feeling
van One Direction

Liedtekst What A Feeling
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer What A Feeling hosten.

KREDIETEN

Het nummer "What A Feeling" is geschreven door Mike Needle, Jamie Scott, Louis Tomlinson, Daniel Bryer e Liam Payne. Het label is "Syco Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week