End Of The Day: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van End Of The Day - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van End Of The Day - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

End Of The Day

One Direction heeft een nieuwe liedje getiteld 'End Of The Day' afkomstig van het album 'Made in the A.M.' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Midnight Memories / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video End Of The Day
van One Direction

Liedtekst End Of The Day
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van End Of The Day bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "End Of The Day" is geschreven door John Ryan, Julian Bunetta, Ed Drewett, Louis Tomlinson, Jacob Kasher, Wayne Hector, Liam Payne e LunchMoney Lewis. Het label is "Syco Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week