Hey Angel: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Hey Angel - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Hey Angel - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Hey Angel

One Direction heeft een nieuwe liedje getiteld 'Hey Angel' afkomstig van het album 'Made in the A.M.' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Midnight Memories / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Hey Angel
van One Direction

Liedtekst Hey Angel
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Hey Angel bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Hey Angel" is geschreven door Ed Drewett, Julian Bunetta e John Ryan. Het label is "Syco Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week