If I Could Fly: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van If I Could Fly - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van If I Could Fly - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

If I Could Fly

One Direction heeft een nieuwe liedje getiteld 'If I Could Fly' afkomstig van het album 'Made in the A.M.' gepubliceerd Zondag 2 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Midnight Memories / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video If I Could Fly
van One Direction

Liedtekst If I Could Fly
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van If I Could Fly bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "If I Could Fly" is geschreven door Harry Styles, Ross Golan e Johan Carlsson. Het label is "Syco Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week