Drag Me Down: Vertaling en tekst - One Direction

De vertaling van Drag Me Down - One Direction in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Drag Me Down - One Direction in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Drag Me Down

One Direction heeft een nieuwe liedje getiteld 'Drag Me Down' afkomstig van het album 'Made in the A.M.' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van One Direction

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Midnight Memories / Up All Night / FOUR / Take Me Home / One Way or Another (Teenage Kicks) - Single.

Audio en Video Drag Me Down
van One Direction

Liedtekst Drag Me Down
van One Direction

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Drag Me Down bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Drag Me Down" is geschreven door Jamie Scott, John Ryan e Julian Bunetta. Het label is "Syco Records". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van One Direction

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week