Young Vets: Vertaling en tekst - Noyz Narcos & Gengis Khan

De vertaling van Young Vets - Noyz Narcos & Gengis Khan in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Young Vets - Noyz Narcos & Gengis Khan in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Young Vets

Young Vets is de nieuwe single vanNoyz Narcos & Gengis Khan afkomstig van het album 'The Best Out Mixtape Vol 2' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • Young Vets
  • Cocaine Blues by Johnny Cash

Andere albums van Noyz Narcos & Gengis Khan

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: The Best Out Mixtape Vol. 2.

Audio en Video Young Vets
van Noyz Narcos & Gengis Khan

Liedtekst Young Vets
van Noyz Narcos & Gengis Khan

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Young Vets bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Young Vets" is geschreven door Noyz Narcos, DJ Gengis e Duke Montana. Het label is "Propaganda Records". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.