The Void: Vertaling en tekst - Muse

De vertaling van The Void - Muse in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Void - Muse in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Void

Muse heeft een nieuwe liedje getiteld 'The Void' afkomstig van het album 'Simulation Theory' gepubliceerd Maandag 3 Mei 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:
  • The Dark Side
  • Something Human

Andere albums van Muse

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Black Holes and Revelations / The Resistance / The 2nd Law / Absolution / Showbiz / Drones onthouden.

Audio en Video The Void
van Muse

Liedtekst The Void
van Muse

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Void bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "The Void" is geschreven door Matt Bellamy. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Muse

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week