Knights Of Cydonia: Vertaling en tekst - Muse

De vertaling van Knights Of Cydonia - Muse in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Knights Of Cydonia - Muse in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Knights Of Cydonia

Knights Of Cydonia is de nieuwe single vanMuse afkomstig van het album 'Black Holes and Revelations' gepubliceerd Vrijdag 30 April 2021.

Dit is de lijst van de 12 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Muse

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Simulation Theory / The Resistance / The 2nd Law / Absolution / Showbiz / Drones.

Audio en Video Knights Of Cydonia
van Muse

Liedtekst Knights Of Cydonia
van Muse

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Knights Of Cydonia bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Knights Of Cydonia" is geschreven door Muse. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Muse

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week