Time Is Running Out: Vertaling en tekst - Muse

De vertaling van Time Is Running Out - Muse in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Time Is Running Out - Muse in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Time Is Running Out

Muse heeft een nieuwe liedje getiteld 'Time Is Running Out' afkomstig van het album 'Absolution' gepubliceerd Donderdag 29 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 15 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Time Is Running Out
  • Sing for Absolution

Andere albums van Muse

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Simulation Theory / Black Holes and Revelations / The Resistance / The 2nd Law / Showbiz / Drones.

Audio en Video Time Is Running Out
van Muse

Liedtekst Time Is Running Out
van Muse

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Time Is Running Out bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Time Is Running Out" is geschreven door Dominic Howard, Chris Wolstenholme e Matt Bellamy. Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Muse

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week