Levante: Vertaling en tekst - Murubutu

De vertaling van Levante - Murubutu in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Levante - Murubutu in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Levante

Murubutu heeft een nieuwe liedje getiteld 'Levante' afkomstig van het album 'L’uomo che viaggiava nel vento (E altri racconti di brezze e correnti)' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 12 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Dit zijn enkele bekende nummers gezongen door . Tussen de haakjes staat de naam van het album:

Andere albums van Murubutu

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Il Giovane Mariani E Altri Racconti / La Bellissima Giulietta E Il Suo Povero Padre Grafomane.

Audio en Video Levante
van Murubutu

Liedtekst Levante
van Murubutu

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Hieronder vindt u een lijst met sites op het web die de songtekst en in sommige gevallen de vertaling van het nummer Levante hosten.

KREDIETEN

Het nummer "Levante" is geschreven door Ghemon, Murubutu e Dargen Du2019Amico. Het label is "Mandibola Records e Irma Records". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.