What’s New: Vertaling en tekst - Megan Thee Stallion

De vertaling van What’s New - Megan Thee Stallion in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van What’s New - Megan Thee Stallion in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

What’s New

We presenteren de tekst en de vertaling van What’s New, een nieuw lied gecreëerd door Megan Thee Stallion afkomstig van het album 'Good News'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:
  • Freaky Girls
  • Shots Fired

Andere albums van Megan Thee Stallion

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Fever / Suga onthouden.

Audio en Video What’s New
van Megan Thee Stallion

Liedtekst What’s New
van Megan Thee Stallion

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van What’s New bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "What’s New" is geschreven door Cody Tarpley, Avedon e Megan Thee Stallion. Het label is "300 Entertainment e 1501 Certified Entertainment". Vind je het liedje leuk? Steun de auteurs en hun labels door het te kopen.

laatste vertalingen en teksten van Megan Thee Stallion

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week