Promises: Vertaling en tekst - Maverick City Music

De vertaling van Promises - Maverick City Music in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Promises - Maverick City Music in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Promises

We presenteren de tekst en de vertaling van Promises, een nieuw lied gecreëerd door Maverick City Music afkomstig van het album 'Maverick City Vol. 3 - Part 1' gepubliceerd Zondag 9 Juli 2023

Het album bestaat uit 11 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Maverick City Music

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Maverick City Vol. 2 / Maverick City Vol. 3 - Part 2 / Jubilee.

Audio en Video Promises
van Maverick City Music

Liedtekst Promises
van Maverick City Music

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Promises bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Promises" is geschreven door Keilla Alvarado, Dante Bowe, Lemuel Marin, Aaron Moses, Carrington Gaines e Joe L Barnes. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Maverick City Music

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week