The Man Who Needed Grace: Vertaling en tekst - Matthew West

De vertaling van The Man Who Needed Grace - Matthew West in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van The Man Who Needed Grace - Matthew West in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

The Man Who Needed Grace

We presenteren de tekst en de vertaling van The Man Who Needed Grace, een nieuw lied gecreëerd door Matthew West afkomstig van het album 'Brand New'

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een lijstje met de liedjes die zou kunnen beslissen om te zingen, ook het album waaruit elk liedje afkomstig is, wordt weergegeven:

Andere albums van Matthew West

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Into the Light / History / The Story of Your Life onthouden.

Audio en Video The Man Who Needed Grace
van Matthew West

Liedtekst The Man Who Needed Grace
van Matthew West

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. De volgende tabel bevat een bijgewerkte lijst met directe links naar pagina's van sites die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van The Man Who Needed Grace bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "The Man Who Needed Grace" is geschreven door Matthew West e Andrew Jacob Pruis. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Matthew West

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week