What If: Vertaling en tekst - Matthew West

De vertaling van What If - Matthew West in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van What If - Matthew West in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

What If

Matthew West heeft een nieuwe liedje getiteld 'What If' afkomstig van het album 'Brand New' gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Dit is de lijst van de 15 liedjes waaruit het album bestaat. Jullie kunnen erop klikken om de vertaling en de tekst te zien.

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Matthew West

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Into the Light / History / The Story of Your Life.

Audio en Video What If
van Matthew West

Liedtekst What If
van Matthew West

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van What If bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "What If" is geschreven door Matthew West, Andrew Jacob Pruis e Ran Jackson. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Matthew West

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week