Brand New: Vertaling en tekst - Matthew West

De vertaling van Brand New - Matthew West in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Brand New - Matthew West in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Brand New

We presenteren de tekst en de vertaling van Brand New, een nieuw lied gecreëerd door Matthew West afkomstig van het album 'Brand New'

Het album bestaat uit 15 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Matthew West

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Into the Light / History / The Story of Your Life.

Audio en Video Brand New
van Matthew West

Liedtekst Brand New
van Matthew West

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Brand New bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Brand New" is geschreven door AJ Pruis, Bryan Fowler e Matthew West. Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Matthew West

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week