This Is Us: Vertaling en tekst - Mark Knopfler & Emmylou Harris

De vertaling van This Is Us - Mark Knopfler & Emmylou Harris in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van This Is Us - Mark Knopfler & Emmylou Harris in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

This Is Us

Mark Knopfler & Emmylou Harris heeft een nieuwe liedje getiteld 'This Is Us' afkomstig van het album 'All the Roadrunning' gepubliceerd Zondag 9 Juli 2023 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Audio en Video This Is Us
van Mark Knopfler & Emmylou Harris

Liedtekst This Is Us
van Mark Knopfler & Emmylou Harris

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van This Is Us bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "This Is Us" is geschreven door Mark Knopfler. Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Mark Knopfler & Emmylou Harris

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week