Morirò Da Re: Vertaling en tekst - Maneskin

De vertaling van Morirò Da Re - Maneskin in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van Morirò Da Re - Måneskin in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

Morirò Da Re

We presenteren de tekst en de vertaling van Morirò Da Re, een nieuw lied gecreëerd door Måneskin afkomstig van het album 'Il Ballo Della Vita' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021

Het album bestaat uit 12 liedjes. U kunt op de liedjes klikken om de respectieve teksten en vertalingen te bekijken:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Måneskin

Dit album is zeker niet het eerste in zijn carrière, we willen albums als Chosen EP / Teatro D’ira - Vol.I onthouden.

Audio en Video Morirò Da Re
van Maneskin

Liedtekst Morirò Da Re
van Maneskin

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van Morirò Da Re bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "Morirò Da Re" is geschreven door Victoria De Angelis, Damiano David, Thomas Raggi e Ethan Torchio. Het label is "Sony Music Italy". Als je dit nummer leuk vindt, raden we je aan om het te kopen. Op deze manier steun je ze.

laatste vertalingen en teksten van Maneskin

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week