L'altra Dimensione: Vertaling en tekst - Maneskin

De vertaling van L'altra Dimensione - Maneskin in Spaans en de originele liedteks
Hieronder vindt u teksten , muziekvideo en vertaling van L'altra Dimensione - Måneskin in verschillende talen. De muziekvideo met het audiotrack van het nummer wordt automatisch rechtsonder gestart. Om de vertaling te verbeteren kunt u deze link volgen of op de blauwe knop onderaan drukken.

L'altra Dimensione

Måneskin heeft een nieuwe liedje getiteld 'L'altra Dimensione' afkomstig van het album 'Il Ballo Della Vita' gepubliceerd Woensdag 28 April 2021 gepubliceerd en we zijn blij om aan u de tekst en de vertaling laten zien.

De 12 liedjes waaruit het album bestaat, zijn de volgende:

Hier is een korte lijst van de liedjes gecomponeerd door die tijdens het concert zouden kunnen worden afgespeelden het referentiealbum:

Andere albums van Måneskin

We willen enkele van zijn andere albums herinneren die hieraan voorafgingen: Chosen EP / Teatro D’ira - Vol.I.

Audio en Video L'altra Dimensione
van Maneskin

Liedtekst L'altra Dimensione
van Maneskin

Let op: het materiaal staat NIET op onze server. Via deze tabel met directe links kunt u pagina's van sites invoeren die de tekst en in sommige gevallen de vertaling van L'altra Dimensione bevatten.

KREDIETEN

Het nummer "L'altra Dimensione" is geschreven door Damiano David. Het label is "Sony Music Italy". Steun de auteurs en labels achter de creatie door het te kopen als je wilt.

laatste vertalingen en teksten van Maneskin

Laatste vertalingen en ingevulde teksten

Meest bekeken vertalingen deze week